SIA “LARTA 1” projektē un komplektē zemu izmaksu mūsdienīgu piena telpu aprīkojumu
Ziņas

SIA “LARTA 1” projektē un komplektē zemu izmaksu mūsdienīgu piena telpu aprīkojumu

Mūsdienīga piena ferma nav iedomājama bez modernām, augstākās kvalitātes slaukšanas iekārtām, kas pilnā mērā atbilst visām dzīvnieku labturības un lauksaimniecības prasībām. Ja plānojat esošās piena telpas reorganizāciju, vai vēlaties ierīkot to no nulles, jums būs nepieciešams mūsdienīgs, pārbaudīts un ilgmūžīgs lauksaimniecības aprīkojums ar zemām apkalpošanas izmaksām un augstu darba kapacitāti un efektivitāti.

SIA “LARTA 1” ir Latvijas uzņēmums, kas projektē un komplektē zemu izmaksu mūsdienīgu piena telpu aprīkojumu - slaukšanas iekārtas, piena padeves sistēmas, dzesētājus, elektroniskos vadības blokus un saistīto aprīkojumu.
Visa uzņēmuma produkcija ir ražota uz vietas, Latvijā. Tas nozīmē, ka jūs vienmēr varēsiet iegādāties jaunāko piena slaukšanas papildaprīkojumu, kā arī laicīgi saņemt nepieciešamās rezerves daļas.

SIA “LARTA 1” zinoši konsultanti detalizētāk pastāstīs par mūsu pakalpojumiem, darbu veidiem un tipveida projektiem, kā arī aprēķinās cenu un sagatavos individuālo piedāvājumu!
: